develop own website

REACTIES

Als u Walter, René of Chiel een hart onder de riem wilt steken, kunt u hier een berichtje achterlaten


Beste Walter, René en Chiel,

We zagen bij het Epilepsiefonds jullie actie voorbij komen en waren erg  onder de indruk. Zowel van het aangrijpende verhaal van Chiel, als de spraakmakende actie van Walter en René. We zullen jullie actie op de voet volgen en als er iets is dat we voor jullie kunnen betekenen, horen we het graag. 

Met vriendelijke groet,
Vincent van Laar (vlaar@epilepsiefonds.nl)
Namens het gehele Epilepsiefonds


Beste Walter en René, 

Allereerst vind ik het een prachtig en dapper initiatief met een fantastisch einddoel. Jaren geleden was ik de projectmanager van 'Maarten loopt voor Gambia' en zijn toch ging ook naar Santiago de Compostella.  
Het zal een reis/tocht/avontuur worden met vele dimensies, maar oh zo goed en mooi. Ik lees net 54% dat is prachtig, maar nog niet voldoende. 
Daarom heb ik mijn oude werkgever SBS productions (Hart van Nederland) een mail gestuurd en wie weet, wordt er vanuit die hoek nog wat meer aandacht gegeven aan jullie geweldige actie, HULDE!!!  
Heel veel succes met jullie laatste voorbereidingen en duimen op groen licht!  
Groeten :)


Lieber Walter und Rene, ihr habt Euch etwas Großes vorgenommen. Wir wünschen Euch das Ihr euer Ziel erreichen könnt. Paßt auf Euch auf und kommt gesund wieder.
Viel Vergnügen und eine gute Fahrt.
Bis bald mal wieder 
Doris + Karl-Heinz


Walter en René,
Ook de patroonheilige van de fietsers Onze Lieve Vrouw van Dorleta rijdt met jullie mee. Helaas staat de aan haar gewijde kerk in Leintz-Gatzaga in het Baskenland te ver buiten de route om er een bezoekje te brengen. Informeer er in het Baskenland maar eens naar want je komt haar op meerdere plaatsen tegen. Succes met jullie actie. Veel fietsplezier en geniet vooral van de verrassende ontmoetingen onderweg.
Rens Klaasse
Cyclelive Magazine


Beste Walter en René,
Wetende dat je fit bent, wens ik jullie heel veel plezier gedurende deze tocht. Het is een geweldig initiatief dat jullie Chiel op deze wijze willen steunen. De weergoden zullen jullie gunstig gezind zijn en de wind hebben jullie in de rug. Hopelijk doen jullie onderweg leuke contacten op, we volgen het volgen op de route. Gisteren kregen we een goede impressie van wat jullie gaan ondernemen op Omroep Zeeland.
Met vriendelijke groet,
Ronald Nijsse TOM Centrum - Praktijk voor Fysiotherapie


Een prachtige dag om op weg te gaan. Heel veel succes en mooie ervaringen gewenst, Walter en René.
Kees en Nelleke


Ha mannen, het gaat lekker zo te zien. Ongetwijfeld zullen jullie daar misschien iets anders over denken als je de billen voelt , maar tot nu toe lekker opgeschoten. Succes
Jan Kastelein


Goed bezig Walter en René. We volgen jullie iedere dag. Dit is een top prestatie.
Fam. de Regt


De kop is eraf, want vals plat beginnen jullie al onder de knie te krijgen. En een rustdag is welverdiend. Geniet ervan. Ook van de dagen die gaan komen, als de benen en het lijf raken ingesteld aan de onderneming.
Zet em op!
Nelleke en Kees


Geweldig mannen. Veel succes verder en in gedachten fietsen we mee. Dikke knuffel op afstand.
Corrie en Kobus


Hoi Rene & Walter,
Man man wat 'n avontuur, knap dat jullie deze uitdaging aangaan, diep respect voor wat jullie doen.......
" Geniet " van jullie fietstocht, van maatjes onder elkaar, en de wereld om jullie heen.
Groetsels, Jan Willem De Brabo's ( Frietspecialist )Hoi Walter en René
Diep respect voor jullie twee !!
Het bedrag groeit gestaag echt super voor Chiel en zijn gezin !!.
Connie