simple website maker

Bij deze willen we iedereen ontzettend bedanken die ons gezin heeft gesteund op wat voor manier dan ook! Overweldigend!!

Het was hartverwarmend om te zien dat we uit zoveel hoeken werden gesteund. Walter en Rene, bewondering voor jullie initiatief om te gaan fietsen, we hadden jullie meer dan graag de eindstreep gegund! Onze dank is groot voor wat jullie hebben gedaan. Tevens gaat onze dank uit naar de organisatie van de hele actie en alle mensen die hebben gedoneerd en prachtige initiatieven hebben opgezet om geld in te zamelen!

Van te voren hadden we niet kunnen bedenken dat ons doel en zelfs meer dan dat zo snel werd behaald. Vooraf hadden we moeite met het accepteren van deze actie, maar nu zijn we erg dankbaar en er enorm mee geholpen. Dat we er straks weer op uit kunnen als gezin, geeft ons een enorm stuk vrijheid terug, ons doel is bereikt, daarom willen de actie graag stoppen.

Het liefst zouden we iedereen persoonlijk bedanken maar gezien het aantal donateurs, waaronder ook vele anonieme en het aantal mensen die ons op andere manieren hebben geholpen willen we het nu alvast op deze manier doen:

BEDANKT❤️!!

Lieve groet,

Michiel, Larissa

Sem & Anouk

Mobirise