portfolio site templates

Michiel

Is geboren en opgegroeid in Kattendijke en woont nu samen met zijn gezin in Goes. Hij heeft bijna 20 jaar met veel plezier gewerkt in de civiele techniek; o.a. als stratenmaker, uitvoerder en opzichter.
Zijn vrije tijd besteedde hij graag aan zijn gezin. Ook sprak hij graag af met vrienden. Michiel deed aan judo, ging graag kijken bij zijn zoon Sem die ook judoot bij Sportschool Geelhoed. Ook ging hij graag mee naar de balletlessen van zijn dochter Anouk.
En mountainbiken deed hij graag. Ieder jaar ging hij met vrienden een weekend weg, waar naast gezelligheid ook flink werd getrapt. Regelmatig pakten Chiel en Sem hun fiets om te gaan fietscrossen. Kortom genieten van de kleine dingen….

Op 24 januari 2019 werd dit helaas flink verstoord door zijn val van de trap. Dit was en blijft een zwarte dag in het leven van Chiel, Larissa en de kinderen. Chiel en Larissa zijn al meer dan 16 jaar samen en hebben twee prachtige kinderen van 8 en 5 jaar oud. Michiel is erg graag buiten en heeft altijd voor zijn gezin en vrienden klaar gestaan. Hoe mooi zou het zijn als door middel van deze inzameling Chiel weer samen met zijn gezin van A naar B kan!!! Of door middel van een handbike weer zelfstandig naar buiten kan om aan zijn conditie en gezondheid te kunnen werken. Door deze actie hopen familie en vrienden dat ze hem en zijn gezin weer (buiten)lucht, mobiliteit en kwaliteit van leven terug kunnen geven.
Het zou ontzettend fijn zijn als Chiel weer met zijn gezin (zonder afhankelijk te zijn van anderen) er op uit kan, op de koffie bij familie kan gaan of met zijn vrienden op pad kan. Deze dingen zijn voor Chiel zeer waardevol. Vervangend vervoer is voor hem van onschatbare waarde en zal hem en zijn gezin een stukje vrijheid terug geven!

Mobirise