bootstrap templates

Kom in actie !

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je bijvoorbeeld met jouw vereniging, (sport)school, vrienden, familie of collega's ook een actie organiseren?

Denk bijvoorbeeld aan een eigen fietstocht(je), fooienpot, sponsorloop...?

We horen graag jullie ideeën en zullen de actie en desgewenst het opgehaalde bedrag publiceren op deze pagina!

Laat het ons weten via fietsenvoorchiel.nl@zeelandnet.nl

Chiel is een man die altijd voor iedereen klaar staat. Het maakt niet uit of je een goede vriend of verre kennis bent, op Chiel kun je altijd bouwen. Hij heeft al bij zoveel mensen (gratis) een straatje gelegd, helpen verhuizen en alles uitgeleend wat je maar nodig hebt. Al stond je ergens met autopech, Chiel komt je helpen.

Dus toen hij van de trap gevallen was had ik, net als veel andere mensen, gelijk het idee om iets terug te doen voor hem. In het begin was het lastig om te helpen omdat er nog zoveel onduidelijk was over zijn situatie. Nu hij weer thuis is en samen met Larissa en de kinderen een nieuwe routine kan bouwen kunnen we specifiek helpen en daar is veel geld voor nodig.

De fietstocht van Walter en Rene is daarom een fantastisch initiatief. Het belangrijkste is natuurlijk geld ophalen voor Chiel en zijn gezin maar de fietstocht verdient ook aandacht. Ik heb veel respect voor Walter en Rene want 2500 km fietsen is een heel lange afstand en een enorme prestatie. Ik kan het weten want ieder jaar gaan we een weekendje mountainbiken met Chiel en vrienden en komen dan nooit verder dan 80 - 100 km.
Om deze actie nog meer aandacht te geven heb ik besloten om de eerste etappe naar Brugge mee te fietsen en de volgende dag weer terug te fietsen naar Goes. Tim de Rijke, Simon Voorbeijtel en zijn moeder fietsen ook mee en we laten ons sponsoren om zo nog meer geld in te zamelen.

Groeten,
Marten Olree 

Neefjes Mats, Melle en Ferre bedachten helemaal zelf dat ze ook wat voor hun oom Chiel wilden doen. Ze bedachten zelf een plan, hoeveel ze wilden ophalen en hoe. Prachtig en knap bedacht! De sleutelhangers leverden inmiddels al meer op dan het doelbedrag maar zijn nog steeds te koop!
Zie het filmpje voor meer info.  

19 september 2020
Fietsen voor Chiel vanuit de kerken op Noord Beveland. We starten met 50 deelnemers bij de kerk van je woonplaats. Kats, Colijnsplaat, Geersdijk, Kortgene en Wissenkerke. We hadden een prachtige route door de polders en langs het Veerse meer. We werden ontvangen op de boerderij van fam. De Kater. Daar hield ds v.d. Broeke een praatje over de actie. Ook waren er aardappels en peren te koop tbv de actie. Het geldbedrag was verbluffend. Er zat ook een gedeelte bij van de Rommelmarkt waarvan 10% van de laatste verkoop geschonken was. Totaal leverde deze actie een bedrag op van €1201.

Mobirise

In Kats, Larissa haar geboorte dorp, heeft Marjan Ribbens in haar eentje heel het dorp en de buitenronde gecollecteerd. Ze haalde daarbij een bedrag op van €1001,50! De collectebus in het supermarktje staat er nog.

Mobirise

Nichtje Alicia hield 17 september, de dag voor vertrek van de fietsers, een spreekbeurt over FietsenvoorChiel.nl. Ze vertelde daarbij over Santiago en de apostel en heilige Sint Jacobus. Over haar opa Walter en oudoom René, én natuurlijk ook over haar oom Michiel. Ze heeft de klas uitgelegd wat een dwarslaesie is en welke gevolgen dat heeft. Ze had zich erg goed voorbereid en kreeg een heleboel "tops" uit de klas. Ze heeft klasgenootjes opgeroepen om samen in actie te komen. Nu zamelen ze statiegeldflessen in.

Mobirise